Weekend Tips: Clubs aan Barceloneta

Zo goed als niemand verhuist naar Barcelona enkel om te werken 🙂

In het weekend wil iedereen een stapje in de wereld zetten, sommige doen dit elk weekend andere één keer in de maand. In Barcelona heb je gelukkig heel veel keuze, één daarvan is de wijk Barceloneta.

De halte voor Barceloneta ligt aan L4 de zogenaamde ‘gele lijn’. Als je net nieuw bent in de stad is de metro de gemakkelijkste manier om overal naar toe te gaan. Via Google Maps kan je op een eenvoudige manier bekijken hoe je naar Barceloneta kan reizen.

Barceloneta is een leuke wijk om rustig in rond te slenteren, er zijn heel veel barretjes en restaurants.

Als je houdt van steak zouden we een bezoek aan ‘La Malandrina’ zeker aanraden.

Nadat je een van de vele restaurantjes hebt bezocht kan je richting de zee wandelen voor een bezoek aan een van de clubs in Barceloneta. Deze zijn natuurlijk niet naar ieders smaak, maar als je pas verhuist bent naar Barcelona zou ik toch aanraden sowieso er eens één keertje heen te gaan.

Aan Passeig Maritim vinden we onderstaande clubs:

-Opium
-Catwalk
-Shoko
-Pacha

Deze clubs vind je vlak aan het Casino van Barcelona.

Als je een beetje verder wandelt kom je aan Port Olimpic hier vind je een hele reeks kleinere discoteekjes en eetgelegenheden.

Deze uitgaansbuurt behoort zeker niet tot mijn favorieten in Barcelona wel zou ik zeker aanraden om hier minstens één keer heen te gaan als is het maar om te kijken hoe het er aan toe gaat.

WhatsApp: +34 690 113 783
Email: Jobs@deklantendienst.nl

Je kan ons via WhatsApp vrijblijvend contacteren voor al je vragen over verhuizen naar Barcelona. Je CV kan je sturen naar jobs@deklantendienst.nl . We helpen je bij het vinden van een Nederlandstalige job in een contactcenter.

Barceloneta

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *