Op zoek naar een baan in Barcelona in 2018?

De afgelopen weken hebben we heel veel CVs ontvangen van mensen met interesse om te wonen en werken in Barcelona. Het is ondertussen bijna halverwege November en de eindejaarsperiode staat voor de deur. Rond deze periode is het niet zo heel druk op de jobmarkt hier in Barcelona.

We zijn nog altijd op zoek naar Nederlandstalige medewerkers die heel gemotiveerd zijn om te wonen en werken in Spanje. Stuur zo snel mogelijk je CV als je in januari of februari 2018 aan de slag wil in Spanje.

Er zijn altijd mogelijkheden om te werken voor de klantendienst van grote Nederlandse of Belgische bedrijven. Indien je meer informatie wil over wonen en werken in Spanje kan je ons altijd een e-mail sturen.

Zelf jarenlang met plezier op een klantendienst gewerkt in Barcelona. Het is uitdagend en aangenaam werk. Je komt terecht in een leuke groep nederlandstalige expats. Veel van de mensen waar je mee samenwerkt zijn ook nieuw in Barcelona. Je kan gemakkelijk nieuwe mensen leren kennen om samen de stad te ontdekken.

Als je nog twijfels hebt over wonen en werken in Barcelona raden we je aan om eens rond te kijken op onze website of gewoon een e-mail te sturen.

We kunnen je met alle plezier uitleggen wat je moet doen om je leven in Barcelona tot een succes te maken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *