Nederlandstalige baan in Barcelona: Callcenter

Werken in een modern Nederlandstalig callcenter in Barcelona:

 • spontaan
 • enthousiast
 • gemotiveerd
 • teamplayer
 • luisteren
 • probleemoplossend denken
 • doorgroeimogelijkheden

Veel Internationale bedrijven doen aan zogenaamde Business Process Outsourcing (BPO). Concreet wil dit zeggen dat ze een deel van hun “business process” uitbesteden aan een ander bedrijf. Er is een grote internationale community in Barcelona. Het is aantrekkelijk om hier moderne callcenters te vestigen.

Voor bedrijven die actief zijn in meerdere landen is het interessant om de klantgerichte taken uit te voeren vanuit een centraal punt ergens in Europa.

Er zijn een aantal Europese steden waar een grote concentratie is van moderne callcenters: Lissabon, Barcelona, Praag, Sofia, …

Barcelona in de verte (Mont Juic)

Niet al deze steden zijn even interessant om ook voor een lange termijn te wonen en werken. Het kan natuurlijk wel avontuurlijk zijn om een half jaar te vertoeven in Bulgarije (Sofia), maar laten we eerlijk zijn, de meeste mensen willen daar niet voor een langere termijn wonen.

Barcelona is anders, dit is een wereldstad, veel mensen dromen ervan om te wonen en werken in Barcelona.

Voor Belgen en Nederlanders geeft dit het grote voordeel dat er veel baantjes zijn in Barcelona waar je enkel Nederlands moet spreken.

last update: 21/07/2022

3 comments

 1. Ik zoek een baan het liefst zo snel mogelijk in Barcelona in een calle centre heb ervaring zowel klantenservice als sales

  1. Beste Anthony,

   We hebben je zonet een e-mail gestuurd met meer informatie! Als er nog vragen zijn kan je altijd antwoorden op die e-mail of stuur gewoon direkt je CV zodat je snel aan de slag kan.

   groeten,

   Deklantendienst.nl

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *