Wonen en werken in Barcelona – Maresme

Als je Barcelona te hectisch vind is de kust langs de Maresme ten noorden van Barcelona een goed alternatief. Hier vind je een tiental wat kleinere dorpjes vlak aan het strand waar het heel rustig wonen is.

Het is heel gemakkelijk om in en uit de stad te gaan met de trein, het is dus zeker geen probleem om te wonen in de kusstreek van Maresme en te werken in Barcelona.

De kuststreek van de Maresme loopt van Montgat tot Blanes. Eens je voorbij de stad Mataro bent is het eigenlijk net iets te ver om comfortabel elke dag heen en weer te reizen met de trein. Dat gezegd zijnde, er zijn wel veel mensen die het elke dag doen. Het is dus heel goed mogelijk om te wonen in een rustig dorpje en elke dag me de trein naar werk te gaan in Barcelona.

Montgat,El Masnou, Premia De Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar en Mataro zijn de plaatsen langs de Maresme die het dichts bij Barcelona zijn.

Als je nog vragen hebt over wonen in de Maresme of werken in Barcelona kan je altijd een e-mail sturen naar jobs@deklantendienst.nl . Je mag natuurlijk ook altijd je C.V. sturen als je zin hebt in een nieuwe uitdaging.

We kunnen je helpen aan een baan in een contactcenter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *