Nederlandstalige baan in Barcelona: Klantenservice

Werken in een Nederlandstalig callcenter in Barcelona:

  • spontaan
  • behulpzaam
  • enthousiast
  • gemotiveerd
  • teamplayer
  • luisteren
  • probleemoplossend denken
  • doorgroeimogelijkheden

Business Process Outsourcing

Internationale bedrijven doen aan zogenaamde Business Process Outsourcing (BPO). Concreet wil dit zeggen dat ze een deel van hun “business process” uitbesteden aan bedrijven die zich specialiseren in een bepaalde bedrijfstak. In Barcelona wordt de klantenservice vooral uitbesteed.

Klantenservice

Alle mogelijke interacties met de klantenservice worden uitbesteed aan een extern bedrijf. Er zijn vragen over een pas aangekochte vaatwasser aangekocht? Zoekend op het internet vind je het telefoonnummer voor de klantenservice van de producent. De behulpzame persoon aan de lijn werkt niet voor de producent maar voor een extern bedrijf dat door de producent is ingehuurd om de klantenservice te verzorgen.

Werken in het buitenland

Er zijn verschillende grote steden in het buitenland waar je een concentratie vindt aan bedrijven die klantenservice diensten leveren: Lisboa, Barcelona, Praag,… maar ook steden zoals Sofia in Bulgarije en Casablanca in Marokko.

Niet al deze steden zijn even interessant om voor lange tijd te wonen en werken.

Werken in Barcelona

Barcelona is een echte wereldstad, veel mensen dromen ervan om te wonen en werken in Barcelona. Hier heb je heel veel internationale bedrijven die aan BPO doen. Veel bedrijven vestigen hun Europese klantenservice vlakbij de wereldberoemde Ramblas

We sturen je CV door naar bedrijven die actief op zoek zijn naar Nederlandstalige kandidaten die gemotiveerd zijn om te werken als klantenservice medewerker.

1 comment

  1. Graag meer info over vacaturen. Woon nog momenteel in nederland maar verhuizen is geen probleem. Ik spreek Nederlands, Spaans, Catalans en Engels.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *